onsdag

Japp nu kör vi snart, imorgon bitti åker jag till rassle, emmabodafestivalen.
Jag är SÅÅ fett PEPPAD!
så vi ses på söndag :) soo long!

onsdag

Nu är PEPPEN hög inför RASSLE imorgon :) Ska bli såå kul! Jag har precis varit på systemet och inhandlat lite diverse dricka inför helgen. Guuud så gött!
hoppas nu bara att vädret inte sviker allt för mycket, men tor, fre ser ju tyvärr inte allt för roliga ut. Vi får hoppas på lör som enligt smhi skulle inbringa sol och 22 grader :)

lite bilder från lekdagen i fredags

                     

                     
                                                                 Dragkamp på stubbe

                     

                    
                                                      Dragkamp på såpa presänning

                     

                    

                    

                    

                    

                     

                     

                     

                     

                      

                      

tisdag

Bilder från paddlingen i helgen :)

                      

                      

                       
                                                                              Spritpaus

                       

                      

                       
                                                            Vackraste stångån

tänkte bara slänga in en ny chans för er alla stackare som missade första avsnittet av upp till kamp igår. Klockan kvart över elva ikväll sänds det igen ;)

tisdag

Ingen sol idag heller, jag blir galen. När man väl är ledig och bara går och drar så vill man ju kunna SOLA och ligga på stranden och lata. Men icke idag heller. Idag har jag faktiskt varit duktig och gått upp ganska tidigt imorse och ställt mig och bakat. Hehe, kände mig som en riktig hemmafru! Nä men Emma skulle komma på fika och då kände jag att jag måste ju bara baka någonting eftersom hon alltid bakar och fixar så fin när jag kommer. Så det blev blåbärsmuffins och en massa snack och skvaller på balkongen. Annars har jag spenderat dagen med soundtracket till underbaraste serien upp till kamp som förövrigt sänds i repris på måndagkvällar här nu i svt, och ni som missade första delen igår MÅSTE se de tre sista delarna här nu på måndagarna framöver för de är såååååå sjukt bra! (Och Sverrir är ju så sjukt snygg). Förövrigt är bilden på min bakgrund på bloggen från första avsnittet av upp till kamp :)
Blev också några avsnitt av hem till midgård igår kväll som Offe hade med sig från hultsfred, alltså jag dör så jävla kul det är. Det var ju min och Martins höjdpunkt varje tisdag morgon under högstadiet och diskutera och härma det som hänt i gårdagens hem till midgård. Alltså Runar är ju bäst jag bara dör på honom. 


                   
                                                    Finaste soundtracket till upp till kamp!
      
                                                                 Skönaste låten som är med i serien!




               Och så världens dåligaste humor jag vet men ååååh så roligt klipp från hem till midgård              
                    

måndag

Nu kommer lite bilder från Sonisphere förra lördagen :)

                         
                                                  Fest vid bilen eftersom ingen hade campingpass

                          
                                                                               Nicke och Johan

                          
                                                                        Två blondiner i bagagen

                           

                          

                            
                                                                                     Polers

                          
                                                       När regnet kom fick vi gömma oss i bilen

                          

                          
                                                                                       HIVES!

                           

                          
                                                                           Primal Scream <3

                          

                          
                                                                                   Metallica

                          

                          

                          
                                                                            Nothing else matters

söndag

Jahopp då har det flugit iväg några datorfria dagar igen, men som ni vet bloggtorka är det visst här. Eller egentligen inte torka för det händer för mycket för att jag ska ha tid att skriva.
Så i torsdags så var vi ute och paddlade med en massa vänner till mig och Nicke. Riktigt mysigt, åtta stycken var vi som drog ut i dem småländska skogarna för att paddla i fem timmar genom stångån. Och vi hade riktigt riktigt tur med vädret för från början skulle det spöregna hela dagen enligt smhi och det var den enda dagen vi kunde få ihop allihopa så det fick bli torsdag regn eller inte. Men vi hade som sagt super tur för hela förmiddagen var det superfint väder, lite disigt och lagom varmt. Men framåt två började det mulna igen och då hade vi bara ca en timmes paddling kvar och två regnskurar fick vi över oss när vi nästan var framme så vi var nöjda. Lite trötta i armarna var vi när vi kom fram, men glada efter en härlig dag i mitt underbara sommar småland.
Fredag var det påt igen för då var det lekdag ute i Ljungnäset hos våra vänner. Det var Henke som hade ordnat allt och bjudit in ca 35 av hans vänner till sin lekdag. Han hade fixat en massa utomhus lekar och delat in oss i lag så vi höll på hela dagen med ca 10 tävlingar och avslutade med brännboll på åkern. Kvällen fortsatte sedan med musik och sång med härliga vänner. Världens underbaraste sommardag blev det och vi klarade oss utan en regndroppe på hela dagen, SENSATION!
Igår var det bakisdag för hela slanten. Vi låg ute och solade och vilade i hängmattan hos nickes föräldrar heeela dagen med en bok i varsinn hand! Så underbart! Kvällen avslutades med pizza och mys med nickes föräldrar.
Idag har stackars Nicke dragit sig tillbaka till estockholmo för jobb imrogon. Känns lite tomt och trist och vara kvar här själv, men jag ser fram emot helgen för då blir det EMMABODA!
Som ni vet så kommer bilder från allt efterhand. Idag blir det tre videoklipp från sonisphere förra helgen. den första på underbara Primal Scream och de andra på Metallica såklart.

Förresten kanske vi har fått tag i en lägenhet. haha eller man kan ju försöka vara lite positiv iaf. Svarade på en annons på hyrbostad.se och nicke ska kolla på den imorgon kanske. HOOOOPPPAS att det är bra och ingen annan hinner före för den kostar bara 4500 och ligger i vampyrernas Blackeberg (ni fattar som läst/sett "låt den rätte komma in") Får se imorgon om vi har tur...
 

                   

                     
                    

onsdag

Ni stackare som läser min blogg får ursäkta med bloggtorkan men det är fasiken fullt upp jag har noll tid att lägga upp bilder och klipp från helgen och veckan. Får nog vänta några dagar till är jag rädd. Lite bilder från förra veckan kan ni få hehe.
veckan har iaf rullat på i måndags träffade jag upp rebecca som var i småland en snabbvisit. vi satt ute på vår balkong och kollade in männsikor och pratade skit. På kvällen kom Ida och vi åkte till maria för grill och träff med alla brudar som man inte träffar på så länge. Tyvärr glömde jag kameran så inga bilder från det tyvärr. Tisdag hade Ida och jag mysdag, spelade spel och pratade och tog igen allt som sker när vi inte ses. Eftermiddagen spenderade vi hos Emma i storebro, med fika och snack. Så kom Sofia förbi en sväng som man inte sett på år och dag så det var mysigt. Dagbarnen samlade igen :) Idag var ju vädret underbart imorse så vi drog ut till nynn med Nicke och pontus och solade och grillade korv. På eftermiddagen mulnade det igen och ida var tvungen att dra sig tillbaka till linköping.
men som sagt bilder kommer.. nu lite bilder från bad i borstingen förra veckan.

                        
                                                                          Kusin Linus
 
                        
                                                      Barnarbete, Moa och Linus hehe

                        

                        
                                                                                  Härligt!

söndag

Sonisphere. Jag säger bara Primal scream. Det var utan tvekan bäst! Stod längst fram och dansade som en dåre.
Hives, för ovanlighetens skull väldigt bra live. Jag brukar inte gilla Pelles katiga attityd men igår var de faktiskt riktigt ödmjuka och hade bra drag på spelningen.
Metallica, lite dryga två timmar för mig som inte är ett metallica fan och fick vänta till de två sista låtarna som jag kan (nothing else matters och enter sandman) under en två timmar lång spelning. Lite ont i ryggen kan jag meddela att jag hade den sista timmen.
resten av banden, nja metal är ju inte min grej hehe
vädret, kunde ha varit perfa utan de två pissiga ösregnen som kom under eftermiddagen.
sammanfattning, en mycket bra kväll/eftermiddag med härliga vänner ganska okej musik och äntligen fick jag höra någon skika "mår ni bra hultsfred?" från scen.
bilder och klipp kommer,,

Efter en otroligt lång dag som kan tillägas att vi gick upp vid två så drog vi iaf iväg våra arslen för att se Harry P. Och såklart känslig som jag är måste jag börja tjuta i slutet, fastän jag mycket väl vet vad som händer. Men det är ju såå sorligt. Ska inte förstöra ngt för er som inte sett den än, men det är ett starkt slut som gör att man bara vill se meeeer, fastän jag vet vad som händer i sista med hehe. Men puss på Harry iaf det gjorde min annars så trista, regniga och sega söndag lite bättre.
Imorrn ska jag iaf träffa becci på dagen och så kommer Ida på kvällen :) yeeej hoppas vädret bättrar till sig lite med bara så kommer det bli en kanon vecka!

onsdag

Det sjukaste hände mig igår, jag VANN biljetter till SONISPHERE!
och det sjukaste är hur jag vann biljetterna. Jag har verkligen gått runt och nojat för att typ alla jag känner ska dit på lör och jag tycker det är lite dyrt att punga ut 1000 spänn för att se metallica. Så jag har typ försökt hitta folk som kanske kan sälja en billigt eller så. Men så igår satt jag och hade lite dötid vid datorn så googlade jag på "vinn sonpsihere biljetter" och kom upp på ngn sida på mtv där man fick svara på en fråga och fylla i en enkät ifall man ville tävla om biljetter. Tror ni inte att Mtv ringer en och en halv timme senare och säger att jag vunnit biljetterna! HELT SJUKT! Och det roligaste var att när han ringde stog vi och pratade om hur jag skulle kunna få tag på en biljett lite billigt, så ringer han. Jag var sjukt nära att lägga på luren med eftersom jag trodde det var en telefonförsäljare som ringde så när han säger att han ringer från mtv så bara stelnade jag till och blev super glad.
Så nu ska jag på SONISPHERE! yeeej. Inte för att Metallica är mitt favvo band men det ska bli kul och se Hives och International noice med flera. Och såklart kul att det kommer typ 40.000 pers.
Så nu är mitt stackars Hultsfredshjärta lite lättat eftersom jag kommer få stå framför Hawaii scenen i år med <3

tisdag

Glider runt och njuter av ett halvtaskigt väder i småland. Nästa vecka blir pepp då kommer Ida, Becci och vi ska ev padla kanot och ha lekdag i Ljungnäset. Me like. Sista bilderna från Kreta nu.

                       
                                                 Tisdag och dags för vår strand i Maleme

                      
                                                                  Det var lungt och skönt
 
                       

                      
                                                                       Någon flyter omkring

                       
                                                         Denna någon spänner sig lite med ;)

                       
                                                                                  Kväll

                      

                      
                                                                   Onsdag och stranddag

                     

                     

                      
                                                                            Bollekar

                     

                       

                       
                                                                          Sista kvällen

                      

                      
                                                 Sista dagen hann vi några timmar vid poolen

                       
                                                                           Bye bye

söndag

Lite fler bilder från tredje och fjärde dagen.

                         
                                                                       Pooldag igen

                        

                        
                                                 Var en sväng och kollade på mami och papis hotell

                       
                                                                      Ute och åt på kvällen

                       

                       

                       
                                                     Måndag och vi tog en tågtur upp i bergen

                       
                                                                Pappa uppe och fotar!

                       

                       
                                                                In the middle of nowhere

                         
                                                                         Glasspaus

                        
                                                                             Fikapaus
 
                        
                                                                   Vidare med tåget


                        
                                         På eftermiddagen blev det pool hos mami och papi

                        

                        
                                    På kvällen utforskade vi vår lilla by maleme, fruktansvärt fint


                        

                         

                        

                        

Igår tog vi faktiskt en liten sväng ner till hultan och skjutsade ner Nickes bror, och jag kan säga att det gjorde lite ont i mitt lilla Hultsfredshjärta att stå där och se alla fulla, glada människor och höra musiken och känna lukten. buhu.
hoppas hoppas hoppas att emmaboda blir bra.

lördag

Börjar med lite bild uppdatering från Kreta. Tar lite i taget annars blir det så mycke6t i ett inlägg. Detta är från de två första dagarna.

                               
                                                          Första doppet i poolen som var fantastisk!

                               
                                                                                          Soooola!

                               
                   Träffade upp mamma och pappa som bodde en bit ifrån på vår favvo restaurang från förra året.

                               

                               
                                                                                        Drinktime

                               
                                           Dag två åkte vi till stranden hos mami och papi och solade

                               
                                                          Mamma och jag leker med badmadrassen

                               

                               
                                                   Alla greker envisades med att spela beachvolley

                               

                               
                                                            Pappa och Nicke spelar boll

                               
                                                      På kvällen käkade Nicke och jag hos oss

                               
Imorgon kommer fler..

fredag

Nu är jag back on track! Home sweet home..eller vänta lite. Lämnade 38 graders stekande sol och kom hem till 15 grader och regn! Ibland är inte home så himla sweet.





                    

torsdag

Yes en resa till kreta blev det! Vi beställde igår och åker ikväll :) ska bli sååå gött.
så från och med idag blir det blogg uppehåll i en vecka till jag är tillbaka igen.
Jag har hållt på som en galning i lägenheten idag och packat, städat, tvättat och grejat. Gick upp vid sju imorse för att hinna med allt och jag är inte klar på långa vägar. Vi kommer åka från nyköping och sen när vi kommer hem nästa vecka åker vi direkt hem till småland i tre veckor så det blir mycket packning.
Eftersom vi åker ikväll betyder ju givetvis detta att jag kommr missa Hultan i år. Känns sjukt konstigt. Med undantag för sommaren 2003 då jag också var på kreta under festivalen så har jag varit varenda år sen jag var typ sex! Första året jag skippar och det kommer bli tufft. Men jag kände att jag måste bara iväg utomlands. Har inte suttit på ett plan på över ett år och jag ÄÄÄLSKAR att resa så jag var bara tvungen. Och eftersom min eknomi fortfarande är ganska återhållsam fick det bli hultsfred eller utomlands. Men igår tog festival suget över och jag beställde biljetter till emmaboda festivalen istället.
Jag tänkte att jag lever bara och är ung en gång så festival får det bli om jag så ska leva på gatan i höst (vilket jag inte tror) så en billigare variant av hultsfred blev det och såklart bidrog det lite att typ alla mina kompisar ska dit i år så det kommer bli svinkul. Så tänkte jag också att jag kan ju inte bara åka på en festival under hela mitt liv jag måste ju testa på lite andra också.
Så 2500 kr fattigare efter en resa och festivalbiljett är jag ganska nöjd ändå med tanke på att vi fick tag på så billig sista minuten. Sommaren kommer bli bra!

RSS 2.0