Idlewild

Life is a BITCH!
magaad vad jag känner mig bitter och sur idag. Känns väl som att det behövs just nu. Känner mig verkligen som den enda i hela världen nu som inte vet vad jag ska göra framöver eller har en plan. Vem jag än pratar med så har man kommit in på skolor, planerar att flytta hit och dit, åker utomlands, pluggar, jobbar. Vad vet jag? ingenting just nu. Awhh det jobbigaste är att bestämma sig. Jag är såå fruktansvärt sugen nu på att dra iväg. Men vart liksom. Ena stunden vill jag åka utomlands, antingen jobba och dansa eller bara åka runt och se saker. Andra stunden vill jag seriöst flytta och börja nytt liv typ Sthlm eller Göterborg. Och helt plötsligt känner jag bara för att vara hemma ett tag till och jobba och umgås med de få nära och kära som bor kvar. Jag vet att jag inte borde känna mig stressad utan ta varje dag som det är och bestämma när jag kommit på vad det verkligen är jag vill göra. Men det är svårt att inte känna sig stressad när alla runt omkring en frågar vad man ska göra och om man har planer. Så fort jag frågar nån så har de svar, men inte jag.

Nää jag får rycka upp mig själv ibland. Helgne har iaf varit kanon. Blev lite avskedsfest i fredags för Maria som flyttar till Kalmar idag. Var riktigt mysigt och trevligt. Kanske inte på Harrys som har blivit grymt tråkigt igen men hos Maria hade vi riktigt kul. Blir bara jag, Hanna och Lollo kvar nu av gänget som itne ska iväg och plugga eller resa. Känns lite tråkigt.
Igår åkte mamma, jag  och Lena ner till Hultan för att kolla på pappas band Wild rover som spelade på marknadsfesten. Det var helt grymt kul. De gamla takterna satt i både hos gubbarna och mig haha! Kom faktiskt ihåg nästan alla texter sen jag jämt sprang runt och lyssnade på dem när jag var liten. Blev lite efterfest och sång i logen sen med, såklart låtarna från förra lördagen.

Sitter här nu och försöker ta tag i det här med danskursen jag ska hålla i för de nya ledarna i Aktiv Ungdom nästa helg. Är helt cp.gt arg för att en av våra hårddiskar med ALLA mina låtar på har craschat så jag har typ nada musik att använda. Har försökt ladda hem lite nytt men vårat DC är ju segast i världen. Får inte hem nånting. Awhh känner mig lite smått frustrerad. Måste få klart musik idag! Hade nämligen tänkt dra ut till mormors sommarstuga tisdag-torsdag och då måste musiken vara klar så jag kan planera. Känner bara att jag behöver komma bort från allt och alla speciellt datorn några dagar. Vara för mig själv, tänka på allt och så. Behöver den tiden för mig själv nu.
Neepp nu räcker det för idag, håller tummarna för att one tre hill boxen kommer imorrn från lovefilm så jag kan ta med mig den ut till stugan.
See ya, soo long!


image57    image59  image60

                                                  image61

sug blogg

Sorry folks som läser min blogg men jag är verkligen fruktansvärt dålig på att uppdatera här. Såg att jag skrivit en inlägg denna veckan. Skärpning Lindqvist!
Jag är bara seg, trött och allmänt tråkig nu för tiden. Borde skärpa mig.
Veckan har rullat på som vanligt, jobb jobb och mera jobb. Fick dock min lön idag, 10499 kr. det du! Blev helt galet glad. Hade räknat med mellan åtta och nio. Så nu kan man leva loppan. Får ju ännu mer lön nästa månad eftersom jag har jobbat längre dagar i augusti och likadant kommer det bli i september. Känns helt overkligt att jag för första gången i mitt liv är ekonomiskt oberoende. Kan bara spara eller slösa bort mina pengar precis som jag vill. Inte tänka varje gång man tvingas ta upp plånkan, utan bara leva livet. känns galet bra.

Drog för ovanlighetens skull mit arsle till tv:n och kollade fotboll i onsdags. Har inte hänt sedan typ VM förra året. Men det var riktigt najs faktiskt. Jag kollade på killarna Nicke kollade på fotbollen haha. Ibland måste man ju offra sig för de stackars killarna som envist insisterar på att kolla på en massa män som jagar efter en boll. Synd att inte USA hade lika snygga spelare som t.ex. Portugal, det är faktiskt så att jag vanligtvis bara kollar på fotboll då Portugal spelar för att de har så grymt snygga spelare :)

Igår blev det hemmakväll med mamsen, vi kollade på Rosa the movie. Ma gaad vad söt han är Ville, haha både mamma och jag började tjuta när han stod där med rosorna i slutet. guud vad blödig jag är.
De är så himla söta de små liven.

Ikväll dårå blir det lite fääst och utgång. Maria det lilla livet ska bjuda oss tjejer i gänget på mat som en liten avskedsfest innan hon flyttar till kalmar på söndag. Tänka sig att hon ska flytta till mitt älskade Kalmar precis när jag lämnat det. Det lär ju bli ännu en anledning till att dra ner till Kalmar i höst. Har faktiskt inte varit där en enda gång i sommar. Känns jättekonstigt. Det har bara inte blivit av. Alltid kommit upp ngt annat om helgerna och så har jag tänkt "men sen när jag blir ledig kan jag åka dit i veckan och festa" Men nu när man fått förlängt på posten vet jag inte när det kommer bli av. Får väl ta mig i kragen och offra en helg snart till min gamla hemstad.

Nä nu ska jag gå och duscha och börja festa här i min ensamhet när familjen dragit ner till Borstingen för att fiska kräftor.
Soo long!

Om du lämnar mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp o ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag är rätt mycket med mig själv precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Vimmerby va
Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil om Europa om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan om du lämnade mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut någonstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu

Further up the road

Jaapp då blir det spelning ikväll.
Såå himla kul, ska köra med pappas band på Henrik Dunges femtioårs fest på metropol.
Har verkligen längtat efter att få sjunga, spela musik och stå på scen. Känner på mig att det inte kommer bli så mtk av det framöver.
Var och repade i Hultsfred imorse, gick riktigt bra faktiskt, trots tidig morgonröst.
Kommer nog bli riktigt livat och trevligt ikväll om jag känner bandet rätt. Det bandet har aldrig snålat med drag på sina spelningar iaf.

Igår blev det lite softisch kväll och film med Maria och Linda. Kollade på the number 23. Riktigt bra film men jag var tröööött som en gris. Ögonen föll ihop flera gånger utan att jag själv märkte det. Läskigt. Lyckades iaf på ngt märkligt sätt hålla mig vaken hela filmen.
Nä nu blir det feeeta muggen med kaffe innan jag ska börja göra mig iordning för ikväll.
So long!

Göötet

Göteborg var verkligen huur bra som helst. Behövde breaken, och Liseberg o shopping sitter ju aldrig fel.
Härligt att sova på hotell med, slippa städa efter sig och sånt, sen ääger ju hotel frukosten :) Frukost är nog det bästa som finns!!
Blev lite inhandlat som vanligt, klänning, tröja, sjal, jeans och lite annat smått och gott.

Annars har veckan rullat på som vanligt jobb, jobb, jobb. Har gått och räknat ner dagarna till sista jobbardagen då jag ääntligen skulle få lite ledigt. Planerat lite vad jag skulle göra, läsa, åka till Kalmar, Sthlm och sånt. Men imorse fick jag veta att jag fått förlängt på posten en månad så det är bara att bita ihop och jobba sex veckor till.
Men jag ska inte klaga, för jobb det behövs. Sen kan det ju bli så att jag inte får ngt jobb alls och då behöver jag verkligen pengarna. Får ta den där superlånga ledigheten i oktober istället. Men jag måste erkänna att det känns lite småtråkigt att jag inte kommer vara ledig någonting förrän i oktober då allt är rusk och regn och kallt.
Fast och andra sidan kan jag räkna mig som ganska rik nu. Får en feting lön i augusti, september och november. Det känns ganska gött faktiskt. Kan man handla nya mobil, kamera, platttång, höstkläder och grejer utan att få dåligt samvete och samtidigt lägga undan pengar till framtida resor, plugg och eventuell flytt till större stad :)

Nä nu ska jag ta en lite kvällsmacka och te innan sooova. Sen är det bara upp vid sex igen. awhhhh.
Hard work work.
Soo long!



Göteborg :)

Imorrn bär det Äääntligen av till Gbg :)
Har väl försökt arrangera en Göteborsresa i en månad och nu har vi äntligen lyckats!
Maddo, jag och Maria drar imorrn bitti. Först en dag på Liseberg, tänkte väl hinna dit tills det börjar.
På kvällen blir det nog utgång, ska försöka hitta ngt trevligt ställe där vi kan shaka asen av oss :)
På söndag blir det en dag på stan med lite shopping ^.^
Jag är säker på att det kommer bli aasbra :D

Fick sjukaste mms:et igår på en tapir, Hahahahah. Ofta. Men vi vet att han är snyggast eller hur N?
"Men Pippi du ser ju ut som en jävla chackhora" Jag dog typ. Antar att vi har hittat de roligaste filmern på Youtube ever! "Lotta på bajspackargatan" Foreevaah <3 hehe

Igår var jag ute en sväng i Eklunden med och hälsade på Emma. Vi drog Marie Antoinette i deras biolada.
Helt sjukt alltså! De har gjort upp som en bio i ladan med bioduk och värsta ljudet o allt. Apcoolt!

Nähä om man kanske skulle gå och sova snart? Misstänker att ngn är full i Källängen inatt haha. Dampfesten har nog satt igång nu :) Haha!
Soo long!

                                                 image55

giftig

Lejon, en katt? Hm du gör mig inte klok
men du gör mig förbannat glad.

Youtube

http://www.youtube.com/watch?v=W-qJaow1Kf0&mode=related&search=

Hahahahahaha jag döööööör!!!

Place your bets

Idaaag blire fäääääst! Yeeaah!
Har ju hela huset för mig själv alltså, hur bra är inte det?
Har faktiskt börjat ha kul på Harrys igen, det är fan inte dåligt. Hade en period i våras då jag bara Inte klarade av stället, var typ inte ute på fyra-fem månader eller ngt. Men det är väl sommaren antagligen, lite mer folk och så då.
Synd bara att vädret ska vara så pissdåligt hela jävla tiden. Alltid på fredagar med, wtf??
Idaa kommer hit med snart, heeelt underbart! Hon ska med på lilla Harrys för första gången "Ohh det som jag alltid frömt om ju" haha hm ofta man kommer från Linköping och drömmer om att gå på Harrys :) haha sööt!
Nähä nu ska man gå o städa lite till innan ida kommer.
Soo long!

                                         image54

Låna och läs

Jaha då var det dags för lite utgång igen. Tänker dessvärre inte dricka ngt eftersom det är jobb och köra bil imorrn bitti kl. 07.00! awh :/
Maria och jag tänkte dra oss en sväng ner till harrys för att kolla in karaoke kvällen. Har inte varit där ngn onsdag än p.g.a jobb varje torsdags morgon. Men nu får det vara nog med tråkigheterna!
Hade tänkt dra med Antonsson och Lollo men Anton jobbade och Lollo var i hycklinge! Hmm, så det blev bara Mia och jag.
Men det blir nog kul det med.
Är för en gångs skull fullbokad heela veckan. känns som om dte inte hänt en enda gång den här sommaren.
I måndags var Maddo, jag och Mia o fikade på björkbacken. Var ju tvugna att kolla in gamla sommarjobbet. Kändes riktigt konstigt faktiskt att gå in där. På nåt sätt har sommaren inte börjat för mig än eftersom jag inte vart där. Blir väl så när man jobbat där tre somrar i rad, det är liksom sommar för mig. Ursch vad hemskt det låter men så känns det.
Igår var jag hemma dock, städade (puuhh ibland är det jobbigt att vara ensam hemma och laga mat o städa när föräldrarna ligger och glassar i 35 gradig värme i Spanien)
Idag har det varit sola hos mormor efter jobbet och lite utgång ikväll. Imornr blir det nog lite fika med Mikkis.
På fredag blir det fest såklart när man har hela huset för sig själv. Ida älskling kommer hit från Lkpg också :)
Lördag blir fest igen hos Henke, den spjuvern har ordnat aktivitetsdag med en massa lekar, tävlingar och öldrickadnde dagen lång! Gosh vad kul det ska bli!
Söndag blire mys med Ida igen, helt underbart! Bra vecka, bra vecka :)

nähä nu ska jag gå o platta håret. Kladdkakan väntar med! Mums (damn vad ensam hemma inte är bra för figuren heller, micromat och godis all day long!)
Soo long!

RSS 2.0