torsdag

Oh jesus. Kom hem från dansen för en liten stund sen och min kropp är typ död. Alltså jag älskar K&K klasserna men fy fan vad de dödar min kropp. Jag hade träningsverk i hela kroppen efter i tisdags och imorgon kommer den ju defintivt inte vara bättre. Alltså den koreografin vi gjorde idag, jesus den gick inte sakta om man säger så. Lägger upp ett klipp på den här nere. Har även fått en ny idol inom dansen, herregud Eva Gardefors vad sjukt duktig hon är. Man kan säga att hon är K&Ks högra hand här i sverige och är alltid med i alla deras klipp som ligger på youtube. Idag var hon även med på vår klass idag och assisterade och jag säger bara det, jääävlar vad duktig hon är. Det värsta är väl att man då inser att man kanske aldrig kommer komma dit, awhhh.

Nog med dans, det har hänt annat i veckan Full fart på hemfrid och i tisdags och idag har jag passat världens sötaste unge. Båda dagarna har det varit superfint väder så vi har tagit superlånga promenader längst med norr mälarstrand på kungsholmen. Idag gick vi nästan ända in till stan längst me hela vattnet, och det var så fint. Siri är så duktig i vagnen med, nyfiken och kollar på allt innan hon slocknar och sover hela vägen hem.

Imorgon är det valborg och då blir det grillning här med fina vänner, det ska bli mysigt. Få hoppas på lika fint väder som idag med :)


        
                                   Koreografin som vi gjorde idag, från och med ca 30 sek

         
                              Här är ett klipp med Eva Gardfors, jesus I wanna that good.

söndag

Ja nu är jag tillbaka igen. Får ursäkta blogguppehållet men denna helgen har varit lite speciell om man säger så. Jag åkte på feber igen, för tredje gången det här året. Helt sjukt verkligen. Jag blir bokstavligen aldrig sjuk. Innan 2010 började hade jag kanske haft feber sammanlagt tre dagar på fyra år, nu har jag haft feber tre gånger på fyra månader. Förstår inte vad som hänt med min kropp men jag är väl antagligen så super stressad så kroppen orkar inte stå emot något längre. Måste börja käka tonvis med apelsiner så jag får lite vitaminer i kroppen. Missade förövrigt min andra Karl&Knut klass för jag var tvungen att åka hem från jobbet med feber. FAN, hur lyckas man. Jag som längtat så efter deras klasser. Nu jävlar på tisdag ska jag kicka ass!

Veckan för övrigt har varit väldigt bra faktiskt. Har fått massa mera tid på hemfrid nu, ska få en massa ansvar nu fram till sommaren och rekrytera in en massa personal och hålla i möten och grejer :) Så äntligen äntligen kan jag säga upp mig från investerum och slippa sitta och ringa tråkiga personer som ändå inte dyker upp på sina möten. Så fruktansvärt underbart. Och framöver kommer ni slippa höra mitt tjat om att jag aldrig har några pengar för nu blir det mer eller mindre heltid. Ska försöka pussla ihop det med mitt passande av Siri med :)

Igår drog jag iaf iväg min halvfebriga kropp till globen för att se på Bounce, och det var ju såklart helt jävla fantastiskt. Grät i slutet när de körde på storbildskärm en massa massa bilder från deras karriär och det gick verkligen upp för mig att jag aldrig kommer få se dem igen. Buhu. jag har verkligen sett varenda föreställning med dem förutom deras allra första "Rot" Ja det kommer bli tomt att inte sitta och längta efter nästa Bounce föreställning varje år. Men i och för sig det är nu det kommer komma något nytt och om några år kanske det är jag som får stå där. Eller ja, drömma kan man ju få göra!



                               Hittade detta på youtube från föreställningen och älskade, älskade Benke!
             

onsdag

Oh Jesus, tänk att det redan är onsdag. Veckorna flyger iväg som aldrig förr, och om en och en halv vecka är det valborg. Det kan man verkligen INTE tro med tanke på vädret utanför fönstret. Det har ryktats om snö idag och termometern står väl på en tre grader. Ja skillnad var det förra året då vi satt ute i t-shirt och solade första helge i april. Men tillbaka till idag. Denna vecka har varit precis lika intensiv och kaosartad som förra. Har inte många minuter över till att andas knappt.
Måndag var jag tvungen att ta mig en sväng ut till Akalla för mötesbokar jobbet och hålla lite ställningar där på återkomster och ombok. Efter lunch tillbaka in till stan och fixa med alla tidrapporter jag inte hann med i fredags på hemfrid. För att sedan såklart åka på två dansklasser på kvällen. Puh, somnade gott kan jag säga den kvällen.

Tisdag var det lite sovmorgon iaf innan jag åkte och tog hand om lilla Siri helt själv för första gången. Och det gick förvånansvärt bra. Var sjukt orolig över att hon skulle gråta konstant i fyra timmar efter att hennes pappa gått, men det räckte med gråt i ca tio minuter innan hon blev glad igen och fortsatte vara glad hela dagen till mamma kom. Riktigt skönt att det blev så bra :) Sen på kvällen blev det dans förstårs. Åhhh Karl&Knut klassen var hur det nu kan vara möjligt ÄNNU bättre än förra tisdagen. Helt fantastiskt. Jag är chockad av mig själv efteråt hur jag lyckas få fram all den där energin som jag fick fram. Deras klasser är helt SJUKA, jag har nog aldrig vart med om en sån intensiv klass. Tror jag hann stanna upp i 30 sek för att dricka vatten under hela passet. Svetten fullkomligt rann över hela kroppen och jag var tomatröd i ansiktet. Men fy helvete vad kul det är.

Idag är det mötesbokarjobb på förmiddagen som i måndags och en sväng in på hemfrid efter lunch för att hjälpa Åsa som igen är själv på kontoret när Maria är sjuk. Ja intensiv vecka som ni förstår, men jag ska försöka uppdatera i helgen då det förhoppningsvis blir BOUNCE :)

http://www.youtube.com/watch?v=1THmq-dlxXw
Kunde inte lägga in detta youtube klipp som brukar men det här är iaf låten vi kör till på K&K klassen, som ni kanske förstår sjukt intensiv koreografi, nästan som en discokoreografi.

söndag

Ligger här i soffan klockan halv fyra fortfarande i mitt nattline. Jesus vad jag är bakis och trött men framförallt supernöjd över en perfekt helg.
I fredags kom som sagt min allra bästaste bästis Ida hit från Gbg. Plockade upp Ida vid slussen efter jobbet och så åkte vi hem till mig och bara pratade, pratade och lagade mat hela kvällen. Och som jag nog nämnt innan så har vi inte setts sedan i somras så vi hade en del att ta igen. Bla så blev det lite nostalgi bilder och videoklipp från förr, shit vad vi höll på alltså. skrattade så jag fick ont i magen åt alla våra galna påhitt.

Igår tog vi en lång och välbehövlig sovmorgon innan vi åkte in till stan och jag lämnade av Ida vid centralen för att gå och möta upp en annan vän på besök i Sthlm nämligen Maria. Vi gick en lång sväng på stan tillsammans med Becci och efter en snabbvisit hemma för klädbyte drog vi till Linda på kvällen för middag och vinmys. riktigt kul kväll som slutade tyvärr på ett ganska trist ställe på stureplan men det en riktigt kul förfest.

Ja så idag sitter både jag och min tvådygnsfestande pojkvän här med världens bakfylla. Nu blir det långfilm och senare kväll kanske lite pizza.

     

     
                       Ett av alla våra sjuka projekt vi gjort genom åren

torsdag

HELVETE! Missar Karl&Knut klassen ikväll! Fan jävla maghelvete. Har krånglat sen imorse, haft kramper och mått lite illa, så jag har typ inte ätit ngt på hela dagen och är helt snurrig i huvudet. Fan då! Jag som lovade mig själv att inte missa en endaste av deras klasser i vår. Det började ju riktigt bra, hm. Men deras tisdags klass var ju helt magiskt kul, så sjukt energisk och underbar. Är orolig att de kommer fortsätta på koreografin från i tisdags idag för den var lite knepig och då kommer jag ju definitivt vara helt borta på tísdag. Fuck, fuck fuck!

Gårdagens jazz klass var iaf superbra. Val började på en koeografi som var såå jag. Otroligt fin kroeografi och jag fick även en fin kommentar av en tjej på klassen efetråt att hon tyckte jag var så duktig och hade gjort koreografin jättefint. Och som ni vet innan så kan ju en sån liten kommentar göra hela min dag. Fick även ett "not so bad at all" av Val med koreografin, och alla som haft Val vet det är en bra sak. För han säger aldrig "good" det är liksom "bad" "ugly" "not so bad" eller ngt liknande så ett "not so bad at all" tar jag som ett stort plus :)

Men tillbaka till K&K, så himla surt att ja inte kan gå på den klassen idag. jag kommer vara sur över det ända till nästa klass. Hoppas och ber att de börjar på en ny koreografi nästa vecka så jag slipper vara lost. Irriterande också att jag missar ännu en genomgång av uppvärmningen med som verkligen hade behövt! Awwhh vilken skitdag!

tisdag

Så då var jag hemkommer från en fin förmiddag med Linda och Siri. Det var supermysigt och Siri var precis lika glad och gosig som i fredags när jag var där och hälsade på. Vi gick igenom allt nödvändigt som jag behöver veta om sov och matrutiner, blöjbytning och leksaker m.m. Sen avslutade vi förmiddagen med långpromenad med Siri i vagnen runt hela rålambhovs parken som går längst med norr mälarstrand. Åhh det kommer bli så bra det här. Riktigt mysiga områden däromkring där man kan gå längst med vattnet på promenad. Det kommer bli perfekt nu när våren snart är igång på riktigt. Idag var det strålande sol och supervarmt när vi var ute och gick. Ska bli superkul och ha henne själv nu på torsdag. Får hoppas att det går bra bara så hon inte är så ledsen när vi blir själva.

Fick också ytterligare en positiv nyhet inför helgen för min allra bästaste vän Ida kommer komma på besök också :) Hon kommer hit på fredag för ngn intervju och så ska vi mötas upp efter jobbet och så får hon sova hos mig :) yeeej ska bli underbart. Vi har inte hunnit träffas sen i somras så vi kommer ha sjukt mycket att prata om. Jag har ju tänkt åkt och hälsat på henne i Gbg hela våren men har inte riktigt haft råd så nu var dte tur att hon kommer hi istället! Så nu längtarjag till helgen ännu mer då två av mina fina vänner kommer till Sthlm på besök :)

                    
                                               En bild från påsklunchen i stugan i påskas

måndag

Ny vecka, nya tag. Denna vecka kommer jag bara vara på invetserum en dag och det är idag. Superduper skönt! Det gör veckan mycket lättare. Imorgon ska jag träffa Siri igen :) Ska vara med henne och mamman Linda hela förmiddagen så vi lär känna varandra och jag lär mig alla rutiner tills vi ska vara ensamma på torsdag. På onsdag och fredag blir det Hemfrid igen, kul! Helgen ser jag redan fram emot. Det kommer bli drag, Nicke åker iväg så då får man passa på hehe nej skämt åsido så kommer Maria upp till Sthlm så det blir nog fest. Så kommer Maja ha konstutställning på sin skola med så det ska bli kul att åka och kolla på.

I lördags iaf drog jag iväg till stan på eftermiddagen och träffade mina fina för först en fika och senare på kvällen gick vi och åt thaibuffè på en superbra restaurang som jag inte kommer ihåg vad den heter, men den låg iaf på st:eriksplan. Riktig sex and the city kväll, vi fyra på restaurang snackande om alla våra problme hit och dit. Oline och jag lyckades hela tiden referera allt vi gjorde och sa till satc med av någon konstig anledning. Men mysigt var det, är så glad över att jag har så fina vänner som jag kan dela allt med. Det behövs att träffa dem någon gång i veckan och bara snacka av sig.

Ikväll blir det dans igen för första gången på två och en halv vecka. Ska bli sååååå förbannat kul! Har inte riktigt hunnit med att sakna dansen detta lov för det har varit så sjukt mycket med nya jobb och intervjuer och projekt hit och dit. Men imorse hörde jag en beyonce låt på radion och blev helt till mig av danslängtan! Och imorgon smäller det på riktigt när jag ÄNTLIGEN ska ha Karl&Knut. Och för er som inte är dansare och inte riktigt fattar mitt tjat om Karl&Knut hit och dit så kan jag meddella att de verkligen är sjukt stora i dansvärlden. Ska bli feeettt kul och jag kommer säkert vara helt lyrisk imorgon kväll när jag kommer hem från dansen :)

                   

lördag

Ja nu ska ni äntligen få de sista bilderna från Barca hadejag tänkt innan jag drar in till stan.
Igår var jag iaf och hälsade på lilla Siri som det nu är bestämt att jag ska passa här framöver. Och hon var nog den sötaste unge jag någonsin sett, åhh det ska bli så mysigt! Redan på tisdag ska jag börja och vara me Siri och hennes mamma några timmar och på torsdag ska jag ha henne själv hela dagen :) Är riktigt peppad för det här för sötare unge har jag nog aldrig sett faktiskt :)

Sen framöver kommer jag förhoppningsvis vara mer på hefrid när de behöver hjälp så snart kanjag nog slippa och ringa sura människor dagarna i ända och det ska bli förbannat skönt!

Snart ska jag dra iväg till stan, det blir nog middag på ngn restaurang med mina fina vänner. Innan får ni äntligen de sista bilderna

               

               

               
  
               

               

               

               

               

               

               

               

               

               

               






torsdag

Oj oj oj nu är det mycket igen, Jag ber om ursäkt till alla mina stackars trogna läsare jag vet att jag lovade att jag skulle bli bättre med inlägg efter Barcelona men det sket sig visst ganska snabbt. Jag trodde faktiskt att det skulle bli en ganska lugn vecka nu när det var påsklov från dansen och allt, men det blev precis tvärt om. Min telefon ringer stup i kvarten om olika grejer igår var det helt sjukt. Fick hoppa in på hemfrid där det var kaos och var på arbetsintervju för ett jätteroligt uppdrag som jag hoppas drar igång nästa vecka. Det blir back to barnflicka igen om allt går vägen :) Ska träffa mamman imorgon och kommer antagligen börja redan nästa tisdag. Ska bli så kul, upptäckte faktiskt det igår när jag pratade med mina gamla familjer om referenser och kom på hur sjukt mycket jag saknar skitungarna. Ska bli kul och sätta igång med det igen, och denna gång är det en liten bebis :) Ska bli så mysigt.
Sen så har jag ett till superroligt projekt på gång som jag faktiskt inte vågar berätta mer om nu innan allt är klart på fredag, men det handlar om ett dansjobb faktiskt. Jag hoppas jag kan berätta mer imorgon.

Men imorgon kväll hoppas jag iaf att jag kan ladda upp de sista bilderna från Barca, eller ikväll vi får se. Det är mycket nu, men dte gillar jag. Jag älskar faktiskt när almenackan är full, jag tänker för mycket när jag inte har ngt att göra så det här är det bästa :)

söndag

Fortsättning kommer här. Nu är vi inne på dag två. Jag hade fortfarande feber så vi tog en turistbus hela dagen. Ganska smat grej faktiskt, man köpte en biljett till busen som åkte runt hela Barcelona så hoppade man bara av vid ett stop npgonstans och kollade och sen hoppade man på igen när nästa buss kom.



















Så det får räcka för nu. Kanske hinner med att ladda upp ag tre imorn :)


söndag

Aj aj aj, jag vet att jag är seg med bilderna från Barcelona. Men det blir så mkt farande till alla släktingar hit och dit när man är hemma. Men nu kommer iaf några stycken.

Första dagen. jag hade som jag nog nämnt tidigare feber de två första dagarna vilket var mindre kul. Försökte hänga med så gott jag kunde, men det blev mycket sittande och ätande :)




Tapas, underbart






Utsikten från hotellets tak






En av alla Barcelonas grymma byggnader



Så det var lite från dag 1. Får fortsätta imorgon om jag hinner för nu måste jag rusa iväg igen.



torsdag

I'm back! Yes, och det var underbart i Barcelona såklart! Förutom det lilla missödet att jag gick ohc blev sjuk två dagar innan och den jävla febern höll i sig två dagar in på resan. Hur typiskt är inte det? Jag har inte haft feber mer än en dag på över tre år så kom det nu? Alltid min tur! Lite bilder kommer komma upp ikväll eller imorgon förmiddag när min dator kommer med Nicke och jag ska lägga in alla bilder. Då kommer lite mer om vad vi gjorde varje dag osv :)

RSS 2.0