måndag

Oj vilken fin helg jag fick i Göteborg. Jag är så sjukt glad att jag kom iväg och fick tag i den där biljetten. Fastän jag kom sent på fredagen hann vi med väldigt mycket. En stor karneal i Hammrkullen utanför Göteborg på lördagen där en massa olika länder och folk var med och dansade samba, salsa och allt möjligt. Sen blev det en lång tripp på stan med sushi lunch och second hand shoppande. Ida visade mig runt i alla olika stadsdelar i gbg. Det är så sjukt mysigt överallt, inte alls så stressat och galet som i Sthlm utan alla är så lugna och trevliga. I like, känns verkligen som om jag skulle kunna tänka mig att bli Göteborgare en dag.
På kvällen var det fest för Idas rumskompis som vi var med på en stund och fick en massa god mat och tårta innan vi drog oss inåt stan. Väl på tsna tog vi några glas vin med idas kompis Eva och jag förundrades över att jag kunde köpa två glas vin billigare än vad ett glas kostar någonstans i Stockholm. Jag borde verkligen bli göteborgare! Vi fortsatte sen vidare till en nattklubb där vi dansade någon timme med några av Idas pluggkompisar.
Söndag var vi ganska trötta men drog oss ändå upp till ett helt okej väder och nybakade scones som idas kollektiv kompisar fixat, så himla underbara! Åkte in till stan igen och gjorde liseberg. Vi hde sån lyx att vi fick både gratis inträde och några gratis åkbiljeter var av Eva som jabbar där. Så kul! Var hundra år sen jag åkte karusell. Drog omkring några timmar innan jag var tvungen att åka hemmåt stockholmet. Kan bara sammanfatta helgen som helt fantastiskt. Ska bli mer Göteborg framöver det kan jag lova!

Nu är det ny vecka och jag måste verkligen ta tag i min ansökan till ackis som ska in snart! Awh får ångest över åldersdispansen som jag måste söka, vet i fasen vad jag ska skriva.
Fullt med jobb är det också, helt galet vilket tempo det är på hemfrid, idag hann jag inte ens gå på toa på flera timmar för det var så sjukt mycket, så när klockan började närma sig halv sex vara jag bara tvungen att lämna allt som jag egentligen hade kunnat sitta med minst två timmar till för att äntligen gå på toa och sen mot dansen.
Förövrigt fick jag fina ord från Val idag, han kom fram och sa att jag gjorde koreografin bra. :)

                        

                        

                        

                        

                        

                        

                        

                        

                        

fredag

Yes jag sitter faktiskt på tåget, helt otroligt! Jag lyckades till slut få tag i en sista minuten på 20.10 avgången. Så underbart så nu rullar jag mot götet och är framme tjugo över elva. Då ska jag möta upp min bästaste vän och sen spendera två dygn med henne :) Love it

Tänkte bara en snabbis kommentera eurovision eftersom alla har så mycket åsikter om det. Men vad fasen vi gick inte vidare i år, någon gång måste ju det med hända. det var flera favorittippade länder som inte gick vidare. Och jag kan ju säga att jag aldrig riktigt har varit ett fan av varken Anna Bergendahl med bubblan i halsen eler själva låten. den är ju inte dålig direkt men oj så tråkig. Kolla på de ballader som gick vidare det var verkligen storslaget och smäktande. Jag sa redan från början att vi skulle skickat salem eller eric saade, inte för att eric var speciellt bra men låten hade så funkat. Vi behövde verkligen lite upptempo bland alla årets ballader. Och det där med att baltländerna alltid vinner och röstar på varandra hit och dit det är ju bara dåliga förlorare snack- herrgud förra året vann ju norge, island kom tvåa och vår egen svenska Arash kom trea, herregud det kan ju inte bli nordeuropeiskt varje år! I år hejjar jag på israel eller Turkiet!

En liten snabb kommentar om veckans K&K klasser med. Sjuuuuukt roliga, har aldrig förut känt sådan dansglädje som jag känner när jag tar deras klasser. Trodde heller aldrig att jag skulle klara av deras sjukt svåra koreografier som finns på youtube men nu har jag testat ganska många och det går superbra. Denna vecka har vi kört på den här! Lovely! Igår kom också Knut fram till mig och rättade lite grejer. Älskar när de gör det för då vet man att dem tittar på en och ser att man kan utvecklas.

        

torsdag

Himla skit! Jag som hade tänkt åka till Göteborg i helgen, skulle äntligen försöka få det att bli av. Men nu får jag inte tag i någon biljett. Hade så hoppats på att få tag i en sista minen idag men det verkar hopplöst. De släpper inte fredags biljetter i sista minuten fastän det finns kvar. Så sjukt dåligt! En enkel biljett kostar nu mellan 700-1000 spänn! Inte klokt! jag hade ju lätt åkt bil själv för mindre pengar. Fan då att jag ska vara så dålig på att köra. Ja så nu ser det väldigt mörkt ut för min gbg tripp i helgen. Det jag hoppas på är kanske att de släpper de senaste tågen imorgon kväll i sista minuten annars är jag screwed. Alla bussar är helt fullbokade också. Skit.
Så håll tummarna för att jag kommer iväg imorgon.

söndag

Sitter och skriver ett litet snabbt i inlägg i bilen på väg till Linköping. Ska bli en snabbvisit över dagen hos Nickes kusiner som fyller 7 år. Synd bara att vädret inte är som igår, fy fasen vad skönt det var. Jag spenderade dagen med Rebecca och Maja. Först låg vi flera timmar i rålis bland alla andra tusentals solsugna stockholmare och solade. (är duktigt röd om vaderna som jag av någon anledning fick för mig att inte smörja in) Sedan satte vi oss på en uteservering och käkade lite thaimat. Blev ett mysigt avslut då Maja följde med mig hem och vi kollade på finalen av jakten på Julia och sen séx and the city filmen som Maja aldrig sett.
Hoppas molnen försvinner här snart så vi får se lite av solen idag iaf, vaknade imorse av att det spöregnade ute, urscha inte direkt sugen på att gå upp då. 

                     


måndag

Ojdå då var det visst vardag igen och nästan en vecka sen jag skrev sista blogginlägget. Ja jag vet jag ska skärpa mig, ser på mitt besökarantal direkt att det sjunker när jag inte skriver på länge. Men jag får väl skylla på långhelg, underbart väder och svärföräldrar på besök. jag jobbade dock i fredags men då var vädret inte super najs.
Lördag däremot var det verkligen sommar här i Sthlm, för en gång skull prickar man in rätt stad i detta avlånga land. Vi drog med oss svärföräldrarna ut till vaxholm och chillade och solade. Underbar dag.
Söndag hade Nicke och jag vårstädning då sommarvädret gick och gömde sig igen. Putsade alla fönster, rensade avlopp och annat roligt man måste ta tag i ibland.
Ida kom visst sommarvädret tillbaka. Awhh jag blir så lycklig då. Alla träd i sthlm hade visst slagit ut under en natt så nu doftar det så gott i hela stan. I LOVE IT!
Lite bilder på det så ska jag gå och lägga mina blåstäckta fötter och lyssna på lite sommarprat tills jag somnar. Snart är det dags igen. :)
















tisdag

Några bilder som jag inte hann få upp innan bettarierna till datorn dog i söndags i bilen.









Sänder en liten tanke till min älskade syster som igår blev avkastad av en häst på gården hon jobbar. Stackarn fick bäckenet flyttat två cm av smällen och hon ligger just nu med smärtor i hela höften i väntan på att en kiropraktor kan flytta tillbaka bäckenet. urscha blev så ledsen när mamma ringde, Elina som bara hade tre veckor kvar att jobba på gården, nu blir det inte mycket mer med det. Det fick bli för mamma och pappa att åka ner och hämta henne på fredag. Hoppas så hon blir bättre snart. Nu blir det binngen för mig efter tre stenhårda timmar i danssalen, mina lårmuskler värker!


söndag

Slänger in ett inlägg här i bilen på väg upp mot Stockholmet. Har haft en supermysigt helg som vanlig i kära småland. Hade kanske hoppats på lite bättre väder för fem grader och regn var väl inte det man önskade direkt runt den 10:e maj. Vi drog iaf neråt i fredags efter jobbet och åkte direkt till Nickes föräldrar där vi spenderade natten. Igår blev det lite kalas för min nyblivna tjugoåriga syster :)
Idag har det varit Aktiv Ungdom avslutning och som vanligt så var jag konfrencier. Alltid lika kul och se alla grupper och ledare utvcklas, har fått ett par nya favorittjejer som ska bli kul och följa.
Nu följer en ny vecka med nya tag, tur är väl med ett litet avbrott mitt i veckan för kristi himmelfärds, ska bli skönt. Måste börja tag i lite ansökningsgrejer snart med b.la. boka läkarbesök inför ackisansökan, fixa solo till base audtition och liknande. Ursch känns jobbigt att det börjar närma sig, blir så nevös då.
















tisdag

Glad, danstillfreds och trött tänker jag snart gå och lägga mig. Dagens K&K klass gick sååååå mycket bättre än i torsdags. jag kände mig pigg, stark och hade åtminstonde lite mer självförtroende än sist. Började på en ny koreografi med och denna gången äntligen var det till en av deras mest berömda artister de koreograferar till som jag älskar! nämligen Antony and the johnsons. Och såklart var det ju världens finaste koreografi med sjukt mycket hopp och sjuka golvgrejer, ni ska få se i videon nedan. Så imorgon lär jag ha FETA blåmärken igen på knäna och även mitt i handflatan som jag slog till ordentligen en gång när jag slängde mig ner på golvet.

Idag har jag också äntligen avslutat på investerum. Var där på förmiddagen och skrev på lite papper och rensade mitt skrivbord. SÅ skönt! Nu blir det bara Siri och Hemfrid. Passade för övrigt Siri sen på eftermiddagen. Sjukt mysigt, hon är nog den sötaste levande ungen på denna jord. Idag var också första gången hon inte grät när hennes pappa gick :) yeej känner mig lite stolt där. Hon var på så bra humör idag med och skrattade hela tiden så fort jag sa eller gjorde något knasigt. Awhh love that baby, kommer aldrig kunna sluta där. 


                                                 Den här gjorde vi idag, från ca 1,55 min
       

lördag

Det bästa med att ha folk hemma hos sig är att man nästan alltid får behålla resterna själv. Just nu sitter jag och mumsar på gårdagens grillat med tillbehöv och i köket finns ca tre halvt uppätna chips påsar som jag tänkte hugga in på efter maten. Me like.

lördag

Glad första maj på er allihopa :) Väldigt, väldigt skönt att det äntligen är maj. Nu får vi bara hoppas att vädret hinner ifatt bara. Dagen och gårdagens väder är ju inte det bästa, regn och tio grader på valborg är vrkligen nej tack. Men vi hade det mysigt ändå. Grill på balkongen och kompishäng gjorde kvällen faktiskt. Det allra bästa var nog ändå videon här nere ni måste kolla på sen. Alltså Rebecca och jag höll på och garva ihjäl oss. Alltså seriöst, det är den riktiga videon till låten. Hur kan man göra en sådan dålig video, den hänger ju inte ihop någonstans. det är ju nämligen det som gör att texten till blir så sjukt rolig!

              

RSS 2.0