Äntligen höstlov

Äntligen, äntligen höstlov! Började dock med en superförkylning. Har känt att det vart på gång hela veckan, kroppen var ju super konstigt i veckan som jag skrev om sist och nu bröt det väl ut. Igår var jag över på Lidingö dancenter som ligger här precis brevid, min kompis Alex ger klasser i bl.a. commercial där och han ville spela in en video som han kan promota sina klasser med så han frågade mig om jag och några till ville vara med. Såklart ville jag det, behövde ju bara gå ca fem meter också så var jag där. Var superkul att äntligen få dansa lite och resultatet ser ni här nedanför :)
 
När jag kom hem sen så kände jag direkt att förkylningen bröt ut, halsen svullnade upp jag fick huvudvärk och snoret började rinna. Sen var jag helt däckad hela kvällen. 
 
Har legat i soffan hela dagen idag och försökt vila upp mig. Oline och Peder var här på middag ikväll och jag bjöd på misslyckade creme brulé, haha jag ska verkligen inte ställa upp i "Hela Sverige bakar". 
 
 
Nu ska jag försöka njuta av mitt lov, imorn blir busy dag med rep för underklädesgig och möte inför ett annat gig i Åre, sen blir det vila med massage och mammsen som kommer hit på tisdagkväll. Ska bara gå på stan, luncha, fika och annat mysigt i höstStockholm. Gud vad jag och min kropp behöver det här :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0