torsdag

Ja så nu har lilla mamsen varit här i två dagar. Har varit två riktigt mysiga höstlovsdagar.
Hon kom sent i tisdagskväll så då blev det lungt med tv mys. Igår gjorde vi stan mest hela dagen. Så jäkla skönt. Har inte varit på stan sen i början på sept, har inte haft tid alls. Så nu blev det en välbehövlig shopping. Fick äntligen inhandlat en vinterjacka. Love it! Hittade precis en sådan jag letat efter på Lindex för 800 pix! Gött! Blev även en kofta, tröja, strumpbyxor, mössa, pannband och en bh. Riktigt nöjd.

Vi avslutade dagen med en bio tur. Var och såg "Himlen är oskyldigt blå" Hannes Holms nya med bl.a. Peter Dalle och Bill Skarsgård. Rikigt bra faktiskt. Och väldigt imponerad av Bill Skarsgård, yngsta Skarsgård brodern. Var även superkul att se filmen med tanke på att två av mina kompisar är statister i filmen. Haha de var med i en midsommarscen i sjuttiotals kläder, så söta! Men iaf en film att rekommendera!

Idag tog vi en lång och skön sovmorgon och en lång frukost. Sen åkte vi in till stan och åt på Vapiano. Blev en fett god carbonara. Sen gick vi genom gamla stan bland alla turister och sist en lite vända på stan igen innan jag följde mamma till tåget.

Imorrn blir nog en seg dag hemma med film och godis :) Älskar höstlov. På kvällen kommer nog Nickes förldrar och på lördag blir det nog en sväng till IKEA för att köpa ny säng. Blir mycket släkt helger här framöver, love it! Nästa helg kommer älskade syster och hennes pojkvän för vi ska på Håkan på lördag :) Helgen efter åker jag hem för att ta emot stipendiet, helgen efter det kommer mamma, pappa, elina och några vänner till dem upp igen för att gå på Globen horse show och hegen efter det åker i hem igen för att jag ska vara konfrencier som vanligt på Aktiv Ungdoms julshow. Haha som sagt mycket träffa familj framöver och jag älskart! <3

                                        Nya Jackan
              

                                           Lunch
               

                                 Mamma gillar hötorget!
               

Kommentarer
Postat av: Elina

Längtar till nästa helg, ska bli riktigt roligt :)

2010-11-04 @ 22:20:19
URL: http://lindqvistelina.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie Holmberg

Låter underbart med Håkan!!! :) Fina kort, vilka härliga fäger på kortet med soppan, fint!! :)

Jackan var som gjord för dig!!



Kram

2010-11-05 @ 10:25:01
URL: http://www.holmbergarna.blogspot.com
Postat av: Marie

Tack för ett par riktigt fina dagar hos er...:)



Puss o kram!

2010-11-05 @ 18:43:47
URL: http://marielindqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0