tisdag

Idag har jag vandrat min lilla sträcka till jobbet på asfalt. ja ni hörde rätt, inte isagata utan ASFALT. And it felt fucking faboulus!

Kommentarer
Postat av: Marie

Underbart!! Pappa kom precis in här och sa, "Det ska snöa på fredag", han går snart in i väggen stackarn... Hoppas det bara blir några flingor, men usch nu är det bra...VÅR VILL VI HA!!!

Kram!

2010-03-09 @ 22:00:24
URL: http://marielindqvist.blogspot.com
Postat av: Celina

Svar; Jag gick en utbildning på Lidingö i materialet Calgel. Kurserna brukar vara i några månader (några dagar skola, en vecka praktik, några dagar skola, osv). Det viktigaste är att kolla upp vilket märke man vill jobba med. Jag själv skulle aldrig jobba med akryl eftersom det är skadligt för naglarna, men framför allt farligt att andas in. Oftast behöver man utsug eller munskydd vilket jag tycker är helt bisart! Jag är helt förälskad i Calgel, men det är också ett av de dyrare märkena. Det du kan göra är att gå runt och be om en "provnagel" i olika märken och testa vad som känns bäst och ser bäst ut. Biosculpture kan jag också rekommendera (syskonmärke till Calgel). Sen har jag fått för mig att Light Elegance ska vara bra. Är tydligen framtaget för allergiker.



Viktigt att veta är också att det kräver att man är egenföretagare då man oftast "hyr en stol" på en salong, om man inte äger salongen själv.



Jag skulle inte rekommendera nagelteknolog som ett heltidsyrke (väldigt slitsamt och det ger inte mycket pengar) men som extraknäck är det toppen! Jag tycker att det är väldigt kul. =)



Hoppas att du har fått lite svar. Fråga gärna på om det är nåt som fattas. =)

2010-03-09 @ 23:20:59
URL: http://schlaijna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0