måndag

awhhhhhhhhhhhhhhhh
jag är nervös, bara några timmar kvar till audition och jag bara sitter hemma och väntar och vill ha det överstökat!

Kommentarer
Postat av: anna

hej sökte på sway på google o hamna här, vi måste ha varit på samma audition för några v sen :) jag var långa mörka tjejen med keps på streeten! ska du börja? :) /anna

2009-06-22 @ 12:18:29
Postat av: johanna

oj vad kul att du hittade min blogg genom att söka på sway. jag kommer nog inte ihåg dig det var ju så många där. Hur gick det för dig? jag kom inte in utan i en specialgrupp 5 men jag har inte bestämt om jag ska gå den än.

2009-06-22 @ 21:31:15
Postat av: anna

aa ja förstår :) jag kom oxå in i specialgrupper. okej, vilka lärare har S5an? vad har du dansat innan, verkar som om du går eller har gått eller nåt på Ackis? :)

2009-06-23 @ 10:35:40
Postat av: johanna

i s5:an står det att man har Åsa D i balett, Kajsa Åström i modern jazz, Eva/Elin i jazzshow och Sascha Baptiste i street. Jo jag har dansat ganska mycket innan. Detta året som var (08/09) har jag gått föreberedande linjen på balettackademien. Det var riktigt kul och grymt bra lärare. Jag rekommenderar den ifall man vill utveckla sina tekniska sidor, spec baletten! Just nu söker jag till deras yrkeslinje men det är så sjukt många som sökt så jag tror inte jag kommer in i år.

2009-06-23 @ 12:08:14
Postat av: anna

tack för info :) aha va kul!!! hade ni ane-marie nåt då? hur svårt är det att komma in där ungefär -alltså hur många söker o hur många platser finns det:) jag har inte dansat mkt alls, spec inte jazz (en termin drygt) så behöver teknikträning! :)

okej vad synd, lycka till, visst håller audition på i två v? sorry för alla frågor :P

2009-06-23 @ 15:05:10
Postat av: johanna

hehe det är lungt alltid kul att tipsa om skolan. nej vi hade inte ann-marie hon är mest på yreksskolan vi hade lottie lundström reuter i balett. I år tror jag de har utökat platserna faktiskt så de tar in fler än när vi gick så det är ju bra ;) förra året kanske 70 sökte och 30 kom in, men de tittar väldigt mycket på dansglädje och förutsättningar för att bli dansare mer än teknik, den tränar man ju upp där. Kan verkligen rekommendera att söka, jag vet att audition är nästa helg så det kanske fortfarande gå att söka.

Jo yrkeslinjens auition håller på i två veckor och består av tre steg. jag får reda på om jag gått vidare till andra steget ikväll. :)

2009-06-23 @ 17:38:19
Postat av: Anonym

good:) okej! ska ta mig en funderare på det inför nästa läsår, en fråga till bara - är det heltid eller halvtid? förberedande alltså.

aha vad spännande, hoppas du går hela vägen!! =) gissar att jazz eller balett är din bästa stil? :) eller har man street oxå på förberedande? :)

2009-06-23 @ 19:47:23
Postat av: johanna

mm gör det, utbildningen är på halvtid och inte studiemedelsberättigad alltså man kan inte ta studielån för att gå eftersom den bara är på 50 procent. Men de flesta jobbar på eftermidagar och helger och det funkar riktigt bra. så slipper man ju ett års studieskulder med :) jo jag har dansat mest jazz ch gillar det. På förberedande har man ingen street men det finns en speciell street linje nytt förra året och det är samma upplägg som förberedande, man går på halvtid med två klasser per dag. skillnaden är att förbredande har balett fyra ggr per vecka, modernt och jazz tre ggr medan street har street fyra ggr per vecka och modern jazz tre ggr per vecka. Hoppas jag har gett svar på lite frågor :) jag gick vidare till andra steget på yrkeslinjen fick jag reda på med :)

2009-06-23 @ 21:40:19
Postat av: anna

å va KUL, GRATTIS!!!! =) vad hade ni på första audition, jazz?

aa en kompis till mig gick där nu under det här året o trivdes jättebra (på streetlinjen alltså).

okej coolt, då lär du ju ha grym teknik nu!! sa de att det var streeten som drog ner dig, på sway alltså? haha aa tack för svar, får passa på när man har nån som har koll ;) Lycka till imorn!!

2009-06-23 @ 22:06:48
Postat av: johanna

tack!! så kul! vi hade jazz, balett och modernt på första provet.

nej de sa aldrig att det var streeten det är mest jag som misstänker det. har inte dansat det på så länge så jag tror inte det gick så bra på just det.

2009-06-24 @ 18:01:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0