Veckoschema

En dans späckad vecka kan man lungt säga att det har varit. Hela veckan har gått åt till repande och uppvisning av vår slutproduktion. Men det har varit jädrigt roligt. Måndag, tisdag repade vi hela dagen. fick hjälp av ljus och ljud och äntligen den klara filmen. På onsdagen var det dags för öppet genrep. Många klasskompisar samt ettor och tvåor var där. Det gick superb faktiskt för att bara vara ett genrep. Hade lite problem med tekniken och filmen som hackade två gånger men annars funkade allt. Kvällsföreställningen för IKEA gick bra med. I torsdags hade vi ytterligare två föreställningar, en på morgonen för skolan och en på kvällen för föräldrar. Den på morgonen var riktigt kul, Helt fullsatt och alla hade sån energi så det var helt galet, megakul!. På kvällen var det såklart kul att visa upp för föräldrarna, men tyvärr blev det en massa småfel, helt galet trött i huvud och kropp!
Sista föreställningen hade vi på fredag morgon för skolan igen. Fullsatt ytterligare en gång samt att Hasse och Jacob filmade. Ska bli såååå kul att se filmen nu i  veckan. Är galet nöjd med allt nu när det är över. Har fått jättemycket bra kritik, t.om rektorn kom fram till oss och berättade att vi gjorde honom stolt över att vara rektor över estetprogrammet :D Sjukt sorligt med att det faktiskt är slut, detta som vi jobbat med sen januari. Våra lärare grät sista gången vi körde så brast ju ut i lite tårar vi med. Men det känns fortfarande så konstigt, att man inte ska jobba med detta mer nu. Gahh tänk om det tar hundra år nu innan man får stå på en scen igen :/ kommer aldrig klara mig :(

image24    image25   image26

På fredagkvällen hade vi vår efterlängtade klassfest på KM. VI hade hyrt hela puben mellan klockan sex och halv elva. Fick en meega god taco buffè. Hade riktigt trevligt hela kvällen med dans (tack Sara för din underbara appearence som DJ  :P), drinkar, lekar och girlietalk. Riktigt skön avslutning på veckan. Kan ah blivit sista klassfesten innan studenten, buhuuu :/

image27    image28    image29

Igår var det lite besök hos balfolket i Vimmerby. Är såå galet pepp inför vår bal i Kalmar på lördag :D Har längtat sen i februari att få använda min klänning och guldskor :) Alla var såå superfina i Vimmerby. Känns så konstigt att det är vår tur nu, att mina gamla klasskopisar gick i balklänningar. Ohh bästa halvåret ever, studenten gör allt såå underbart :)

image30   image31  image32

Idag på självaste mors dag, har det blivit lite tårta hos mormor, sprungit och fått bort lite jobbiga tankar samt provning av balgrejer tills på lördag :) Gahh längtar såå fruktansvärt! Kommer nog itne kunna skriva på ett tag nu för jag är i Kalmar i två veckor. Kommer inte kunna uppdatera bilder och grejs men snart tillbaka med bal och andra studentfest uppdateringar!
Soo long!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh ni var så duktiga! Verkligen!
Nu är det vår tur och det känns inte så bra faktiskt... men förhoppnigsvis lossnar det imorn och vi kan bara ha skoj på scenen.
Bal på lördag. Känns galet, det är så snart.

2007-05-28 @ 17:44:47
URL: http://emellertid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0